SPONSOR SPECIAL

MIS Implants

Fondată în 1995, MIS Implants Technologies Ltd. este în fruntea dezvoltării de noi tehnologii și soluții menite să ușureze procedurile implantologice. Având facilități de top, MIS oferă o gamă completă de implanturi dentare de calitate superioară, suprastructuri, instrumente și kit-uri, soluții de regenerare și o diversitate de opțiuni pentru stomatologia digitală. Distribuind în peste 65 țări, MIS furnizează servicii excelente tuturor clienților.

SPONSOR PLATINUM

MEGAGEN

Compania MegaGen a fost înființată în 2002 de către un grup de medici chirurgi aflați în căutarea unui implant dentar superior. Dorința de a oferi cele mai bune soluții pentru pacienți a motivat medicii să îmbunătățească produsele și să ofere soluții tehnologizate și eficiente, chiar și pentru cele mai dificile cazuri, extinzând aria de activitate în peste 100 de țări.

SPONSORI GOLD

SITEA || ZIMMER BIOMET 

În cei 20 de ani de activitate pe piața produselor stomatologice din România, Sitea oferă showroom pentru echipamente și materiale stomatologice, săli de curs, personal calificat, servicii integrate pentru achiziționarea și exploatarea echipamentelor de radiologie dentară, aparatură specifică pentru reparații, măsurători în aceleași condiții tehnico-calitative ca în sediile producătorilor, tehnicieni de service școlarizați de producătorii de echipamente și service premium pentru: W&H, Anthos, Castellini, MyRay, Cattani, Mectron, Gnatus. Sitea este unic importator al implantelor Zimmer în România. 

Bredent

Bredent-Medical ROMÂNIA reprezintă Bredent Medical GmbH & Co.KG în România. Înființarea acesteia reprezintă o apreciere a firmei germane față de utilizatorii români ai produselor sale, care merită o atenție sporită dar și servicii de reprezentare și asistență de o înaltă calitate.

Plurifarm

Plurifarm Dent a fost înființată în anul 1998 și se află în topul firmelor de profil din România, fiind unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse și echipamente stomatologice.

Având acoperire națională, un portofoliu complet de produse și o gamă largă de servicii, Plurifarm Dent poate veni în întâmpinarea celor mai exigente cerințe ale clienților săi. Domeniile de activitate includ import-export și comercializare de consumabile și echipamente stomatologice, asistență tehnică și service autorizat de Ministerul Sănătății. 

SPONSORI SILVER

MEDIDENT

Fondată în 1994, compania Medident are ca principală activitate comercializarea de instrumentar, aparatură și materiale consumabile pentru industria stomatologică și tehnică dentară. Este una dintre primele companii de profil din România, înființând și un departament de service cu personal specializat.

Dürr Dental

Compania s-a afirmat drept unul dintre cei mai importanți distribuitori de materiale și echipamente de stomatologie din România, oferind servicii de cea mai bună calitate de import și comercializare de consumabile și aparatură pentru cabinetele de medicină dentară și laboratoarele tehnică dentară, asistență tehnică de specialitate și consiliere pentru toate produsele comercializate, service autorizat și garanție.

Quintessence Publishing

Grupul de publicații Quintessence International oferă cele mai recente informații științifice și clinice în formate concepute pentru a răspunde diferitelor nevoi ale comunității dentare: cărți, jurnale, DVD-uri, CD-uri și simpozioane. Practicanții dentari, cercetătorii și studenții au ajuns să se bazeze pe Quintessence pentru articole în timp util, pentru cărți clar scrise și ilustrate, precum și pentru simpozioane de experți recunoscuți la nivel mondial. După cum se așteaptă dentiștii de pretutindeni, numele Quintessence reprezintă un angajament față de calitate, care este de neegalat în lumea publicațiilor dentare. Fondată în 1949 la Berlin, Germania, compania a publicat inițial numai reviste și cărți în domeniul stomatologiei în limba germană.

Primul jurnal în limba engleză, Quintessence International, a fost lansat în 1969 cu puțin timp înainte de deschiderea biroului american de la Chicago în 1973. Dr. h.c. Walter Haase a condus compania în primii ani de dezvoltare și fiul său, Dr med dent h.c. Horst-Wolfgang Haase, a preluat afacerea de familie în 1969. Astăzi, compania are edituri în 14 țări și parteneri de licențiere în alte 7 țări.

ARTIS BIO TECH

Aproape de perfecțiune – sloganul companiei Artis – subliniază misiunea care i-a ajutat să devină lideri de piață: aceea de a furniza produse avansate, de a-i convinge pe pacienți despre importanța alegerii produselor originale și de a oferi o gamă completă de servicii de nivel premium, pe care clienții fideli le așteaptă de la un partener adevărat.

Argon Dental

De peste 15 ani, Argon a fost inițiatorul industriei implanturilor în conexiunea conică. Argon crede în declarația de independență unde valoarea este exprimată prin calitatea produselor fabricate, și nu de “mărimea” facilităților de fabricație. Toate produsele din Argon Group sunt proiectate, prelucrate si produse în Germania și poartă eticheta “produs și prelucrat în Germania”.

Biotech

Bazându-se pe 30 de ani de experiență și prezență în aproximativ patruzeci de țări, grupul Biotech Dental a devenit un jucător francez cheie în domeniul asistenței medicale. Compania este acum unul dintre liderii pieței implanturilor dentare.

Concentrându-se pe noile tehnologii, grupul își diversifică continuu oferta de produse pentru a oferi clienților săi soluții complete și digitale. Astăzi, compania Biotech Dental este compania care se ocupă de piața stomatologică cu oferta exclusivă de produse și servicii digitale: proiectarea și fabricarea implanturilor și protezelor dentare, scanări intraorale, software de analiză a zâmbetului și pasaje personalizate transparente, produse cu proceduri digitale inovatoare de fabricație precum și formarea asociată.

Lant Dental

Lant Dental este o companie care susține performanța în medicina dentară din România. Compania a luat ființă ca urmare a dorinței de a facilita accesul medicilor stomatologi la o gamă diversificată de produse de calitate ale unor branduri renumite în domeniul medicinei dentare. Produsele distribuite trec printr-un filtru riguros de selecție, astfel încât să satisfacă cele mai complexe dorințe legate de calitate, eficiență, rapiditate, disponibilitate etc.

GURSK MEDICA

Gursk Medica definește noi standarde de excelență în implantologia orală prin produsele, serviciile și programele de educație oferite: implanturi dentare, biomateriale, aparatură chirurgie, echipamente laser, echipamente CAD / CAM, instrumentar, radiologie și imagistică, unit-uri și accesorii, aspirații și compresoare, sterilizare, mobilier și materiale de sutură.

SABETTIMED

Sabettimed este unic reprezentant în România al prestigioasei companii italiene Sweden & Martina. Sweden & Martina există din 1972, iar în prezent este unul dintre liderii internaționali în proiectarea, producția și distribuția de produse pentru sectorul dentar, în special implantologie.

KOINE DENTAL

Koine este o firmă tânără care şi-a propus să se dezvolte prin oferirea unui plus de profesionalism în domeniul instrumentelor dentare pentru cabinetele stomatologice. Principiile care determină activitatea sunt orientate spre o cât mai bună colaborare cu clienţii noștri, pornind de la urmărirea calităţii produselor noastre şi a eficienţei în găsirea unor soluţii personalizate până la facilitarea practicii medicale prin aducerea pe piaţă a unor servicii conexe, oferind inovație şi dinamism.

YTS DENTAL

YTS Dental este unul dintre principalii importatori și distribuitori de produse stomatologice din România, produse cu precădere pentru implantologia și chirurgia dentară. Distribuitori ai sistemului PALTOP de impanturi dentare, YTS Dental este partenerul de încredere al specialiștilor din domeniul stomatologic încă din 2006. Începând cu distribuirea sistemului PALTOP, YTS Dental și-a îmbogățit pe parcurs portofoliul cu produse de la furnizori internationali de top, precum: Henry Schein, Curasan, Riemser, Resorba, Angelus etc.

Philips

Royal Philips din Olanda este o companie de tehnologie diversificată, axată pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor prin inovaţii relevante în domenii precum Îngrijirea sănătăţii, Stil de viaţă şi Iluminat. Compania este lider în servicii cardiologice, terapie de urgenţă şi asistenţă medicală la domiciliu, soluţii economice de iluminat şi aplicaţii noi de iluminat, precum şi în domenii ca bărbieritul, îngrijire bărbaţi şi igiena orală.

Edenta

Edenta este unul dintre liderii pieței în sectorul instrumentelor rotative. Compania a fost înființată în 1968 de Ingrid și Dieter O. Grätz în Elveția. Ideile inovatoare ale acestora în sectorul polizoarelor, care la vremea respectivă erau încă puțin cercetate, au pus bazele primei fabrici de producție proprie. Astăzi, nu numai instrumentele pentru sectorul dentar sunt produse, ci și cele folosite în chirurgie, subologie, bijuterii și mecanică industrială. Producător de instrumente rotative cu un standard de înaltă calitate și capacitate maximă de a livra Edenta este renumit pentru inovația și calitatea “Made in Switzerland”.

dRoot

dROOT este un program stomatologic care oferă soluţii de management pentru cabinete. Un program stomatologic online, înseamnă acces la baza de date a pacienţilor în orice moment şi din orice loc. dRoot garantează siguranţa, securitatea şi backup-ul datelor, pentru ca medicii să poată rămâne concentrați doar la pacienţi şi activitatea profesională.

ICX Premium

Sistemul ICX Premium este în top 4 al celor mai utilizate sisteme de implanturi din Germania, având peste 15.000 de clienți mulțumiți doar în Germania și încă 20.000 de clienți în toată lumea.

Implanturile ICX-Premium® sunt destinate utilizării în maxilar și / sau mandibulă pentru a oferi suport pentru proteze dentare fixe sau detașabile pentru încărcare imediată sau pentru încărcare după o perioadă convențională de vindecare. Acestea sunt destinate încărcării imediate atunci când se obține o bună stabilitate primară și cu încărcare ocluzală adecvată, pentru a restabili funcția masticatorie.

Ethoss

Compania a fost formată cu o simplă filosofie: “corpul vrea să se vindece, să lucrăm cu el”. Lucrând în tandem cu procesul de vindecare natural al corpului, este posibil să se accelereze drastic timpul de vindecare, îmbunătățind atât rezultatele clinice și starea de confort a pacientului. Folosind experiența vastă a fondatorilor, această filosofie a ghidat compania pe măsura ce au dezvoltat produsul EthOss® – un produs unic de reglare a oaselor ghidate pentru utilizarea în chirurgia implantului dentar.

Compania se concentrează acum pe răspândirea filosofiei EthOss® printr-un amplu program de educație clinică, prin numeroase discuții și cursuri planificate în întreaga lume. EthOss Regeneration lucrează cu un număr tot mai mare de parteneri de distribuție din întreaga lume.

EMS Dental

EMS este principalul producător de dispozitive medicale de precizie pentru profilaxia dentară, ortopedie și urologie. EMS este lider în profilaxia și prevenirea dentară.

Misiunea EMS este aceea de a avea pacienți fericiți și sănătoși, clinicieni de succes și parteneri pasionați. Oferă rezultate inovatoare, clinic dovedite și un tratamet minim invaziv. EMS s-a angajat în promovarea cunoștințelor și abilităților descoperite, prin instruirea și educarea profesioniștilor din domeniul sănătății, a partenerilor și a angajaților.

Terapia Ghidată a Biofilmului Bacterian: EMS a schimbat regulile jocului, fiind inventatorii protocolului GBT, iar impreună cu produsul lor, Airflow®Prophylaxis Master, instrumentul PS de înaltă precizie și al pulberii inovatoare PLUS, se pot oferi tratamente de cea mai inaltă calitate.

Hybenx

EPIEN Medical este o companie privată deținută în domeniul biomediciei, axată pe dezvoltarea unei noi ere a agenților de curățare fără antibiotice capabili să elimine biofilmele patogene și microorganismele la contact. Tehnologia HYBENX® brevetată a Companiei  folosește o activitate de desicare unică, spre deosebire de orice alte produse găsite pe piață, pentru a eradica practic orice biofilm microbian local.

AB Dental

Reprezentantă a firmei producătoare AB Dental Devices LTD Israel, se aliniază alături de echipa AB din întreaga lume pe aceleași coordonate de tehnologie performantă și înaltă calitate. Reputația sistemului, dezvoltată pe bazele solide ale cercetării clinice, materialelor cele mai performante și preciziei micronice este certificată prin cele mai prestigioase atestate de calitate: ISO, CE, FDA, Health Canada și Russian Federation.

Simo’s Dental

Simo’s Dental este un laborator de tehnică dentară înființat în urmă cu peste 20 de ani, format din tehnicieni cu experiență dobândită prin studii şi cursuri de perfecţionare cu maeştrii tehnicieni dentari recunoscuţi pe plan naţional şi internaţional. Cu aparatură hi-tech realizează schelete metalice prin tehnologie CAM-CAD și sintetizare cu laser, utilizând materiale non alergice, în exclusivitate, Mediloy de la Bego. Naturaleţea, funcţionalitatea şi exactitatea lucrărilor dentare sunt principalele obiective ale laboratorului Simo’s Dental.

GASOM

GASOM Dental Solution este o companie tânără care deservește piața de implantologie dentară din România, promovând soluții implanto-protetice superioare atât din punct de vedere al inovației tehnice, cât și din cel al calității dispozitivelor oferite.

3M

Evoluția rapidă necesită inovație rapidă – Produsele medicale 3M au un impact real asupra vieții pacienților și personalului medical, contribuind la îmbunătățirea sănătății.

Autoworld Audi

Autoworld este dealer autorizat Volkswagen, Audi, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das WeltAuto.

Compania oferă serviciile clienților, prin intermediul celor peste 180 de angajați ai săi, fiind situată în Cluj-Napoca și are două sedii: showroom-ul Autoworld Volkswagen din Calea Florești nr. 145 și Autoworld Audi din Calea Turzii nr. 249.

În cei peste 25 de ani de existență, Autoworld ocupă poziția de lider pe piața locală de import pentru mărcile pe care le reprezintă. Motto-ul companiei, “From motion to e-motion”, exprimă dorința prin care Autoworld urmărește să transpună emoția, în conceptul de mobilitate.

Autoworld este dealer autorizat Volkswagen, Audi, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das WeltAuto.

PARTENERI