Lector Univ. Dr. Frank-Michael Maier

  • Președinte al Cercului Gnathologic Stuttgart
  • Medic specialist în Implantologie, Parodontologie, Gnathologie și Restaurări dentare
  • Deținător al premiului “Cea mai bună lucrare practică”, oferit de Jurnalul de Implantologie Dentară

ACTIVITATE

Lucrând sub îndrumarea unor importanți specialiști în implantologie și stomatologie, Dr. Frank Maier și-a început cariera la Universitatea din Tübingen, unde, în prezent, activează ca lector universitar.

Își obține doctoratul în Restaurări Ceramice, continuându-și cariera în centrul universitar Tübingen până la deschiderea propriei clinici dentare. Obține certificarea de medic specialist în Implantologie și Parodontologie.

Începând cu 2005, Dr. Maier este lector pe diferite teme de chirurgie implantologică, restaurări și gnathologie. Are numeroase publicații la activ, iar printre temele elaborate se numără implanturile de zirconiu, augmentarea țesuturilor dure și moi, augmentarea endoscopică a sinusurilor, chirurgie ghidată și altele.

În 2014 obține prestigiosul premiu “Cea mai bună lucrare practică” oferit de Jurnalul de Implantologie Dentară. Practica privată o desfășoară în cadrul propriei clinici din Tübingen, fiind, în paralel, președintele ales al Cercului Gnathologic din Stuttgart.

LECTORI

Cunoaște lectorii ICTN 2019

PROGRAM

BILETE

Cumpără bilet acum