EARLY BOOKING

Implants Connected to Nature 2020

Ne pregătim deja pentru a XII-a ediție a congresului Implants Connected to Nature, care va avea loc la Timișoara. Pe lista de invitați ai simpozionului de implantologie orală se află lectori de renume mondial, care vor pune la dispoziția participanților cele mai valoroase informații, cazuri complexe și cele mai noi tehnologii. Au confirmat deja prezența Prof. Dr. Daniel Buser (Elveția) și Prof. Dr. Tomaso Vercellotti (Italia).

Networking-02

Networking

Ne așteptăm la peste 500 de participanți, invitați, sponsori speciali, lectori și organizatori să ia parte la ediția 2020 a congresului Implants Connected to Nature. Intră în contact cu cele mai importante personalități din stomatologia mondială!

Knwoledge-02

Cunoaștere

Într-un moment cheie al evoluției tehnologice, ne familiarizăm cu noile metodologii de realizare a intervențiilor chirurgicale care ne simplifică munca, învățând chiar de la cei care au pus bazele noilor concepte revoluționare.

Business-02

Business

La Implants Connected to Nature se adună cele mai importante companii din domeniul stomatologiei, furnizori prestigioși de echipamente și materiale, cu spații expoziționale și staff pregătit să răspundă întrebărilor și cererilor de colaborare.

SUSȚINĂTORII NOȘTRI